Junior

Samverkan mellan Troxhammar och Mälarö golfklubbar ger en solid juniorverksamhet!

JUNIOR inom GOLFWEST

Vi vill att varje spelare som deltar och utvecklas inom juniorverksamheten ska fortsätta vara golfare genom hela livet. När de längre fram ser tillbaka på tiden som junior ska den vara något av det roligaste de gjorde. Genom en bra blandning av attraktiv golfträning & ett engagerat och kunnigt ledarskap ska vi ge varje ung spelare möjlighet att utvecklas inom idrotten golf efter sina förutsättningar och ambitioner.

Sedan en tid tillbaka verkar vi för att utveckla ett nära samarbete mellan Mälarö GK och Troxhammar GK. Ett arbete som under det kommande verksamhetsåret 2021 intensifieras för juniorerna med ett samordnat träningsupplägg, aktiviteter och ett gemensamt ledarskap. Syftet är att på ett bättre sätt än i dag utveckla redan aktiva juniorer men också att locka nya flickor och pojkar till att vilja utöva vår idrott, golfen. Ett starkt samarbete mellan klubbarna är en naturlig utveckling mot framtiden och ger juniorverksamheten fantastiska förutsättningar för att vara välmående och attraktiv. 

Träningsgrupper Junior 2021

Golfäventyret 6-8 år

Golfäventyret handlar om att under roliga ramar få sina första intryck av golf. Träningen är upplagd för att vara rolig och kunskapshöjande i en lugn takt.

Golfäventyret 6-8 år

Juniorträning 9-21 år

Juniorträningen välkomnar barn och ungdomar som deltagit på Golfäventyret eller genomgått en nybörjarkurs och som vill delta på regelbunden golfträning.

Juniorträning 9-21 år

Satsningslag 13-21 år

För de juniorer som spelat lite längre och som har en ambition att satsa golfen tillhandahåller klubbarna satsningslag.        

Satsningslag 13-21 år

Sommarläger 2021

Under sommarlovet anordnas sommarläger där vi tränar golf, badar när vädret tillåter, umgås och leker med nya golfkompisar. 

Sommarläger 2021

Vår organisation för juniorverksamheten

Johan Eriksson Tapper
Idrottsansvarig
Britt Bergström
Ordförande Juniorkommitteen
Mikael Hällgren
PGA-Tränare - Troxhammar
Viktor Jansson
PGA-Tränare - Mälarö
Rasmus Ljungberg
Juniorkommittén
Jonas Widman
Juniorkommittén
Victor Stålnacke
Juniorkommittén
Anders Lennerman
Juniorkommittén
Johan Dohlvik
Juniorkommittén